Forel roken bij Vos Hengelsport op oudejaarsdag

ALMELO – Oudejaarsdag, donderdag 31 december, gaat Vos Hengelsport weer forel roken. De vers gevangen forel wordt ambachtelijk gerookt, hangend zoals dat hoort. Vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur. Liefhebbers kunnen natuurlijk ook proeven. Daarnaast worden er demonstraties gehouden van het roken van vis. Daarbij zijn diverse modellen rookovens aanwezig, voor buitens- maar ook voor binnenshuis. Prachtige tafelmodellen rookovens voor het roken van vis vlees of kaas. Een leuke uitgaanstip voor oudejaarsdag. Forel roken is een keer wat anders dan de jaarlijkse oliebol.
DONDERDAG 31december wordt er weer forel gerookt door vliegvisser en forelroker Albert Goossen. Hij zal de gehele DONDERDAG aanwezig zijn bij Vos Hengelsport. Vanaf ‘s ochtends staat de rookton te smeulen en dit duurt voort zolang de voorraad strekt.

ALMELO – Oudejaarsdag, DONDERDAG 31 december, gaat Vos Hengelsport weer forel roken. De vers gevangen forel wordt ambachtelijk gerookt, hangend zoals dat hoort. Vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur. Liefhebbers kunnen natuurlijk ook proeven. Daarnaast worden er demonstraties gehouden van het roken van vis. Daarbij zijn diverse modellen rookovens aanwezig, voor buitens- maar ook voor binnenshuis. Prachtige tafelmodellen rookovens voor het roken van vis vlees of kaas. Een leuke uitgaanstip voor oudejaarsdag. Forel roken is een keer wat anders dan de jaarlijkse oliebol.